Aktive oplevelser til hele familien
Register Sign In Om NySport

AFTENLØB I MOSEN

  • RSS
2014 Categories: Motionsløb

Løbeklubben på Facebook og Sportsaktiviteter.dk, gentager succesen fra sidste år og afholder 6 sociale løb omkring Utterslev Mose, fra april til september. Start og mål området er ved huset på hjørnet af Åkandevej og Pilesvinget i Brønshøj. Der er 3 distancer at vælge i mellem 3,1 / 6,2 / 9,3 km. Læs mere og tilmeld dig på www.sportsaktiviteter.dk, hvor du også kan se kort over ruten og meget mere.


Løbeklubben på Facebook og Sportsaktiviteter.dk, gentager succesen fra sidste år og afholder igen i år 6 sociale løb omkring Utterslev Mose.

Start og mål
Start og mål området er ved huset på hjørnet af Åkandevej og Pilesvinget i Brønshøj. For nærmere placering, se kortet under ”Links”.

Distancer
Ruten er på 3,1 km og går rundt om Vest mosen, der er den vestligste af søerne i Utterslev Mose. Det er muligt at løbe 1, 2 eller 3 omgange, som du vælger når du tilmelder dig. Ruten er ikke DAF opmålt.

Utterslev Mose byder på både legepladser, boldbaner og et rigt fugleliv. Der løbes på en blanding af grussti og asfalt, og der krydses ingen veje, så det er sikkert at sende børnene af sted.

Børn til og med 12 år kan tilmelde sig børneløbet på 3,1 km. Så kan far eller mor altid tage en omgang til. Se kort over ruterne under "Links".

Tilmelding
Du kan tilmelde dig her på siden, prisen er 50,- for voksne og 40,- for børn t.o.m. 12 år. Den online tilmelding lukker dagen før hvert løb kl. 20..

Du kan også tilmelde dig på dagen fra kl. 17.00 og frem til start, Her er prisen 60,- for voksne og 40,- for børn. Eftertilmelding sker i start og mål området og vi tager kun imod kontanter.

Start nr. og tid
Alle der tilmelder sig får udlevet start nr. i start og mål området, det sker fra kl. 17.00 og frem til start. I start nummeret sidder tidtagningschippen, så du efter løbet kan tjekke din personlige tid her på siden under "Resultatliste".

Forplejning
Når du kommer i mål vil der være væske og frugt til alle.

Præmier
Vi lægger vægt på det sociale og hyggelige, så der er ikke præmier for at komme først, det vigtigste er at deltage. Derfor trækker vi lod blandt alle deltagere om nogen rigtig flotte præmier hver gang.

Reglement
Tilmeldingsgebyr returneres ikke ved udeblivelse fra løbet.
Løbet afholdes uanset hvilket vejr det er.


Sted og starttidspunkt:
Utterslev Mose, hjørnet af Åkandevej og Pilesvinget, 2700 Brønshøj.
Tirsdag 29-04-2014. Kl. 18:00.
Tirsdag 27-05-2014. Kl. 18:00.
Tirsdag 24-06-2014. Kl. 18:00.
Tirsdag 29-07-2014. Kl. 18:00.
Tirsdag 26-08-2014. Kl. 18:00.
Tirsdag 30-09-2014. Kl. 18:00.

Arrangør: Løbeklubben på Facebook og Sportsaktiviteter.dk.

Oprettet af: Christian Ebbe.

Læs mere: AFTENLØB I MOSEN


Ny Sport bringer dagligt et hav af nye tilbud til aktive familier. Vi gør hvad vi kan for at sikre korrekte informationer, men tjek altid oplysningerne hos arrangøren, før I drager af sted.

Del denne side på Facebook - med eller uden en kommentar!