Aktive oplevelser til hele familien
Register Sign In Om NySport

Badminton

Badminton Dreng

En af de mest udbredte sportsgrene i verden

Badminton er verdens hurtigste ketsjerspil. Sporten er meget populær i Danmark, der da også har fostret mange store stjerner. Badminton spilles desuden meget i asiatiske lande, hvilket gør den til en af de mest udbredte sportsgrene i verden.

Et spil for alle

Jo hurtigere og mere smidig man er, jo bedre chance er der for, at man bliver en god spiller. Når man går til badminton, trænes man desuden i eksplosionsstyrke, teknik og taktik. Spillet er for alle, og i modsætning til så mange andre sportsgrene er det sjovt helt fra starten - bare man spiller mod én på nogenlunde samme niveau.

Der blev lanceret et nyt pointsystem i 2006, således at der i dag spilles til 21 point, og server og modtager kan vinde pointet efter hver bold.

Børn helt ned til 4 år kan være med

Der er mange badmintonklubber i Danmark, og de fleste har tilbud målrettet børn. Nogle klubber tager børn ind helt ned til 4 års alderen.
 

HVIS DU VIL VIDE MERE OM BADMINTON:
 

Badminton klubber - få overblik over, hvor børn kan gå til badminton.

Badminton video - find ud af, hvad Speed Badminton er...

Danmarks Badminton Forbund - Danmarks Badminton Forbund prioriterer børn og unge arbejdet højt. Læs mere om bl.a. badmintonskoler, forældre / barn badminton og sommerlejre på forbundets website.

Del denne side på Facebook - med eller uden en kommentar!