Aktive oplevelser til hele familien
Register Sign In Om NySport

City2 løbet

  • RSS
2014 Categories: Motionsløb

City2 løbet er et sjovt og hyggeligt familie løb, som ikke er helt som alle andre løb. Løbet går nemlig gennem shoppingcentret og giver både deltagere og publikum en speciel oplevelse. Løbet afholdes den 4. juni, dagen før Grundlovsdag. Første starten går kl. 17.15 med børneløbet (børn t.o.m. 12 år) på 2,5 km. Kl. 18.00 sendes deltagerne på 5 og 10 km afsted. Læs mere og tilmeld dig og familien på www.sportsaktiviteter.dk. Der følger en flot medalje med til børnene, når de kommer i mål og en lækker løbe tee til de voksne, med i prisen.


Traditionen tro afholdes City2 løbet dagen før Grundlovsdag. Løbet starter kl. 17.15 med børneløbet (børn t.o.m. 12 år) på 2,5 km. Kl. 18.00 sendes deltagerne på 10 km afsted og kl. 18.05 går starten for deltagerne på 5 km.

Ruten
Start- og målområdet er på p-pladsen foran rød indgang. Børn løber en rundstrækning på 1,25 km. som løbes to gange - i alt 2,5 km.
5 og 10 km. ruten er en rundstrækning på 2,5 km. som gennemløbes henholdsvis 2 og 4 gange. Både børn og voksne løber ind gennem City2 og ruterne er ikke DAF opmålt.

Præmier
Alle har chancen for at gå hjem med en flot præmie fra City2 løbet. Det handler ikke kun om at vinde, men også om at deltage og have det sjovt. Derfor er der mange flotte lodtrækningspræmier på højkant, både til børn og voksne. Der er selvfølgelig også præmier til nr. 1, 2 og 3 på 5 og 10 km. distancerne i både herre og dame klassen. Der er præmieoverrækkelse ca. kl. 19.15 og du skal være til stede for at få din præmie.

Tidtagning
Både børn og voksne får registreret deres personlige løbetid med chip. Chippen sidder i startnummeret og kan enten gemmes som et minde eller smides ud efter løbet. Se løbetid her på siden umiddelbart efter løbet er afviklet.

TIK-Løberne
Den lokale løbeklub TIK-Løberne stiller op med hjælpere til afvikling af løbet. De står rundt på ruten og viser vej, så ingen løber forkert og alle føler sig trygge – giv dem et smil med på vejen!

Tilmelding
Du kan tilmelde dig her på siden til og med 2. juni. Du kan også eftertilmelde dig på dagen mellem kl. 10-17 i Informationen på torvet.

Priser
Det koster 135,- for voksne og så får du en lækker løbe tee med i prisen. For børnene er prisen 75,- og de får alle en flot medalje og et diplom. Ved tilmelding på dagen tillægges et gebyr på 25,- pr. person.

Afhentning af startnummer
Startnummer m.m. kan afhentes fra 27. maj og helt frem til 4. juni kl. 17.00. Medbring ordrebekræftelse, som modtages ved tilmelding.

Baggageopbevaring
Der vil være mulighed for baggageopbevaring under løbet. Du kan aflevere din baggage i official vognen der står i start og mål området.


Sted og starttidspunkt:
City2, Hveen Boulevard, 2630 Taastrup.
Onsdag 04-06-2014. Kl. 17:15.

Arrangør: Sportsaktiviteter.dk.

Oprettet af: Christian Ebbe.

Læs mere: City2 løbet


Ny Sport bringer dagligt et hav af nye tilbud til aktive familier. Vi gør hvad vi kan for at sikre korrekte informationer, men tjek altid oplysningerne hos arrangøren, før I drager af sted.

Del denne side på Facebook - med eller uden en kommentar!