Aktive oplevelser til hele familien
Register Sign In Om NySport

Frbc Stafetten

  • RSS
2014 Categories: Motionsløb

FRBC stafetten er et hold løb, hvor 3-4 deltagere hver løber 4 km. Stafetten afholdes i Søndermarken, centralt beliggende på Frederiksberg. FRBC stafetten er et motionsløb, hvor hele familien, venner og kolleger sammen kan tilbringe et par sunde, sjove og hyggelige timer sammen og alle kan deltage uanset løbefærdigheder. Læs mere om løbet på www.frbc-stafetten.dk, hvor du også kan tilmelde dit hold og se kort over ruten og meget mere.


FRBC stafetten er et hold løb, hvor 3-4 deltagere hver løber 4 km. Stafetten afholdes i Søndermarken, centralt beliggende på Frederiksberg.

FRBC stafetten er et motionsløb, hvor hele familien, venner og kolleger sammen kan tilbringe et par sunde, sjove og hyggelige timer sammen og alle kan deltage uanset løbefærdigheder.

Snør løbeskoene og tag kollegerne med!
Få kollegerne med ud og løbe på en nem måde! Udskriv blanketten og læg den i frokoststuen. Alle nødvendige oplysninger står på blanketten, som du finder under "Links" i højre side.

Børnestafet
I år er der lavet en speciel børnestafet på 2 km, for børn op til 12 år. Løbet starter kl. 17.30, så forældre og bedste forældre kan heppe på børnene. Ruten går rundt om "Sportspladsen" så man rigtig kan følge med i løbet. Der er enten 3 eller 4 på et hold og hver løber 2 km.

Der er en flot medalje til alle børn når de kommer i mål og de får også deres egen personlige tid.

Børnehold (3 børn på holdet) kr. 120,- + gebyr
Børnehold (4 børn på holdet) 160,- + gebyr

Online tilmelding
Skal I være med til dette års FRBC stafet, skal I tilmelde jeres hold inden d. 15. juni kl. 20.00. Det kan I gøre online her på siden. Der er ikke mulighed for eftertilmelding.

Tilmelding inden d. 31. maj
Voksenhold (3 voksne) kr. 240,- + gebyr
Voksenhold (4 voksne) kr. 300,- + gebyr

Tilmelding efter d. 1. juni
Voksenhold (3 voksne) kr. 300,- + gebyr
Voksenhold (4 voksne) kr. 360,- + gebyr

Når I har tilmeldt jer og betalt online her på siden, kan I med det samme se holdet på deltagerlisten, under den holdkategori I har valgt at stille op i. samt I modtager en ordrebekræftelse.

Ruten
Der løbes i den smukke og centralt beliggende Søndermarken. Start og mål området er på ”Sportspladsen” midt i haven. Det er en rigtig spændende løberute rundt i haven. Søndermarken er en kuperet have, så både børn og voksne bliver udfordret og får en skøn tur rundt. Der løbes kun på stier og hele vejen rundt på ruten, vil officials vise dig vej og holde styr på de mange løbere.

Se kort over ruterne under "Links".

Holdkategorier
Firmahold: Holdet består af 3-4 personer uanset køn
Familie-/ vennehold: Holdet består af 3-4 personer uanset køn
Børnehold: Holdet består af 3-4 børn under 12 år
Damehold: Holdet består af 3-4 kvinder
Herrehold: Holdet består af 3-4 herre
Mixhold: Holdet består af minimum 2 kvinder

Startnummer
I modtager ikke holdets startnumre inden løbet. De kan afhentes i Sportmaster i Frederiksberg Centret fra 10. juni og frem til 16. juni i centrets åbningstid. Ved afhentning skal ordrebekræftelse medbringes.

Ikke afhentede startnr. kan afhentes på dagen fra kl. 16.00 i ”Udleveringsteltet” på Sportspladsen i Søndermarken.

I modtager en ordrebekræftelsen, når I har tilmeldt og betalt her på siden.

Personlig løbetid
Alle der deltager og gennemfører FRBC stafetten får deres egen personlige løbetid. Løbetiden bliver målt med chip, som sidder i depechen, som hvert hold får udleveret. Alle på holdet skal løbe med depechen og give den videre til næste løber på holdet, i skifte området. Husk at aflever depechen når sidste løber er kommet i mål.

Din samt holdets løbetid ligger her på siden under "Resultatliste" umiddelbart efter afslutningen på løbet.

Opvarmning
Det er vigtigt, at ens muskler er varme, inden man løber. Derfor er der fælles opvarmning før løbet, så alle er varme inden de skal ud på deres tur. Derfor er der fælles opvarmningen for børnene kl. 17.15 og de voksne kl. 18.00 på plænen ved start området.

Mad og drikke
FRBC stafetten er ikke kun et stafetløb, det er også hygge og samvær med familie, venner og kolleger. Derfor er det muligt at tilkøbe forskellige sandwich og salater, når I tilmelder jer. Maden får i udleveret når i ankommer til haven. Så kan i rigtig hygge og slappe af i haven efter løbet. Vi anbefaler at man medbringer tæpper eller lignende, så man sidder godt og tørt.

Muligheder for tilkøb af mad og drikke:

Sandwich med kylling/bacon, 1 banan, 1 kildevand, 1 stk. chokolade (pris 30,-pr. person).

Sandwich med laks, 1 banan, 1 kildevand, 1 stk. chokolade (pris 30,-pr. person)

Sandwich med skinke/ost, 1 banan, 1 kildevand, 1 stk. chokolade (pris 30,-pr. person).

Grøn salat med rejer og æg, 1 banan, 1 kildevand, 1 stk. chokolade (pris 30,-pr. person)

Pastasalat med skinke, 1 banan, 1 kildevand, 1 stk. chokolade (pris 30,-pr. person)

Præmier
Alle der gennemfører FRBC stafetten er vindere! Men vi hylder alligevel det hurtigste hold i hver kategori. Der ud over er der rigtig mange flotte lodtrækningspræmier på højkant, så alle har chancen for at gå hjem med en præmie.

Præmier sponsor
Ønsker din virksomhed at blive præmie sponsor ved FRBC stafetten, og derved blive nævnt under løbet, så er du meget velkommen til at kontakte os via mail: info@sportsaktiviteter.dk .

Parkering
Der er gode muligheder for at parkere omkring Søndermarken. Se parkeringsmuligheder under "Links"

Opsætning af telte forbudt!
Det er ikke tilladt at medbringe og opsætte sit eget telt i Søndermarken. Vi anbefaler at medbringe ekstra tøj og tæpper til at sidde på. Det er heller ikke tilladt at have åben ild.


Sted og starttidspunkt:
Søndermarken, Frederiksberg, 2000 Frederiksberg.
Tirsdag 17-06-2014. Kl. 17:30.

Arrangør: Sportsaktiviteter.dk.

Oprettet af: Christian Ebbe.

Læs mere: Frbc Stafetten


Ny Sport bringer dagligt et hav af nye tilbud til aktive familier. Vi gør hvad vi kan for at sikre korrekte informationer, men tjek altid oplysningerne hos arrangøren, før I drager af sted.

Del denne side på Facebook - med eller uden en kommentar!