Aktive oplevelser til hele familien
Register Sign In Om NySport

Gudenå Explorer 2011

  • RSS
Posted by Susanne Valentin 2011 Categories: Andre arrangementer Andre arrangementer

Tag på oplevelsestur langs Danmarks eneste flod, Gudenåen. Explorer ugen løber af stablen i Kristi Himmelfartsferien og byder på et væld af udendørs oplevelser for alle, der holder af den gode fortælling og motion i det fri.
 

 

Om Gudenå Explorer: Gudenå Explorer er en 4 dages kajak- eller cykeltur på eller langs Gudenåen i Kristi Himmelfarts ferien. Undervejs er der arrangeret højskoleaftenener.

Har I ikke tid eller lyst  til den store udfordring, er der masser af alternativer. I Explorer ugen afholdes der nemlig en lang række kortere ture og aktivitetsaftener langs Gudenåen. Her har du og familien mulighed for at prøve kræfter med mtb, kano og vandring. Turene foregår i selskab med en naturvejleder, så I får både puls, udsigt og indsigt med i pakken.  

Ruterne er af forskellig sværhedsgrad og længde, så der er noget for enhver smag og niveau. Se det fulde program på Gudenå Explorers website - følg linket nedenfor.

Tidspunkt: Søndag den 29. maj 2011 til søndag den 5. juni 2011.

Sted: Aktiviteterne foregår langs Gudenåen, der er i alt 176 km lang og løber igennem byerne Ry, Silkeborg, Bjerringbro, Langå og Randers.

Arrangør: DGI Midtjylland.

Pris: Deltagerbetaling for den lange cykel- og kajaktur er kr. 150 for voksne over 15 år og kr. 75 for børn - uanset antal etaper. Hertil kommer forskellige tilkøbsmuligheder. Læs mere via linket nedenfor.

 

Ny Sport har fundet denne nyhed på nettet: den 04-05-2011

Gå til kilden og læs mere: Gudenå Explorers website


Ny Sport bringer dagligt et hav af nye tilbud til aktive familier. Vi gør hvad vi kan for at sikre korrekte informationer, men tjek altid oplysningerne hos kilden, før I drager af sted.