Aktive oplevelser til hele familien
Register Sign In Om NySport

#iskTRI

Vinkelgade 9, 7430 Ikast, Tlf. 26221880

Sportsgren: Triathlon
Aldersgruppe: Fra 12 år
Kommune: Ikast-Brande

#iskTRI Ungdom er en klub som tiltrækker alle ungdomsidrætsudøvere i alderen 12 – 18 år, som ønsker at stifte bekendtskab med triatlonsporten. Træningen er baseret på princippet om aldersrelateret træningskoncept (ATK) Vi tilbyder differenceret træning tilpasset den enkeltes niveau – uanset niveau. Evt. talenter kan udvikle sig til at blive endnu dygtigere. Udover træningen har vi også fokuserer på at leve et sundt og aktivt liv

Triatlon består af svømning, cykling og løb, og er derfor ideelt til udvikling af børn og unges fysiske kompetencer.

Aldersrelateret træningskoncept (ATK) for triatleter handler kort fortalt om at tilpasse træningen efter den unge atlets fysiske alder og ikke efter hvor gammel atleten er.

Mange unge talenter inden for stort set alle sportsgrene har i tidens løb ikke fået succes som voksne forbi man har haft fokus på at tilbyde de unge talenter voksen træning i stedet for træning som er tilpasset den unges fysiske alder. Dette har givet anledning til kroniske overbelastningsskader samt forkert indlært teknik.

Når der trænes efter princippet om ATK, er der meget fokus på at indarbejde den rigtige teknik frem for mange ensformige træningstimer som ofte medfører varige overbelastningsskader. For eksempel kan det give meget mere træningsværdi for den unge triatlet at træne ¾ times fokuseret tekniktræning på cyklen på en P-plads frem for tonse i timevis ud af en landevej. Det kan også give den enkelte unge triatlet mere træningsværdi at lave varieret løbetræning med fartleg, tagfat eller lign. frem for blot at løbe 5 km.

Når vi træner i #iskTRI ungdom vil fokus være på, at alle kan være med. Dette gør vi ved holde fokus på tekniktræning både inden for svømning, cykling og løb.

Vi har valgt at opdele #iskTRI ungdom i 2 moduller; Dolphins og Sharks.
Vi har opdelt i de 2 moduller, fordi vi gerne give alle unge uanset niveau, evner og lyst muligheden for at dyrke triatlon.

Se de aktuelle træningstider på vores hjemmeside.
Hvis du har spørgsmål eller lyst til en prøvetræning er du velkommen til at kontakte os.

Træner
Brian Jakobsen
Mobil: 2622 1880 helst efter kl. 16 på hverdage og ellers i weekenden
Mail: brian.jakobsen0208@gmail.dk
Hvis du vil vide mere:

Hjemmeside: #iskTRI / Facebook

Læs om sporten: Triathlon

Se en video: Triathlon Video

Gå til oversigt over Triathlon klubber i Danmark

Gå til alle Sportsklubber i Ikast-Brande Kommune
Del denne side på Facebook - med eller uden en kommentar!
Hvis du falder over fejl eller mangler, er du en verdensklasse ven, hvis du sender os et praj på mail@nysport.dk