Aktive oplevelser til hele familien
Register Sign In Om NySport

Giv dit barn en gave for livet:
Find en sport, der matcher

Aktive børn er bare gladere - hele livet

Vi ved det jo godt. Mennesker er født til at røre sig. Men desværre bliver danske børn stadigt mindre fysisk aktive. Det har mange trælse konsekvenser som flere overvægtige og øget risiko for livsstilssygdomme, mindre livsglæde, manglende koncentrationsevne osv.

Især fra 11 års alderen går det støt ned af bakke. Ifølge Sundhedsstyrelsen lever halvdelen af alle unge mellem 11-15 år således i dag et fysisk inaktivt liv.

Om dit barn fortsætter med at røre sig, når det bliver teenager og voksen afhænger i høj grad af, om det i barndomsårene lykkes jer at finde en sport, der matcher lige præcis ham eller hende.

Alle børn kan finde glæden ved at røre sig

Som forælder bliver du dagligt bombarderet med gode råd om dit barns sundhed. Vi tror på, du ved det meste allerede.

Vi tror på, at du ved, at sandsynligheden for, at dit barn får et bedre liv, øges tifold, hvis det finder glæden ved at røre sig. Vi tror på, at alle børn naturligt har lyst til at bevæge sig. Og vi tror på, at vi lever i et land, hvor det ikke er mulighederne, der sætter begrænsningerne.

Muligheder er der nok af. Vi vover den påstand, at Danmark er fyldt med seje, spændende, fantastiske, udviklende og overraskende tilbud til aktive børn - og til aktive familier, for den sags skyld.

Men vi vover også den påstand, at det indtil nu har været noget nær umuligt for almindelige travle familier at få overblik over, hvad børn kan gå til af spændende sport. Det er baggrunden for udviklingen af Ny Sport.

Med Ny Sport får du overblik og ny inspiration

Vi har udviklet Ny Sport, fordi vi mente, at der manglede en samlet guide på tværs af sportsgrene, kommuner og arrangører, hvor du som forælder kan få overblik over sport til dit barn samt aktive tilbud til hele familien.

Start f.eks. med et smut forbi Aktiv Familie Kalenderen, der indeholder et hav af spændende tilbud til aktive familier over hele landet: motionsløb, friluftsarrangementer, introtimer til nye sportsgrene, streetsport og meget, meget mere. 

Leder du efter en ny sport til dit barn, så tag et kig på oversigten over alle sportsgrene. Der er i skrivende stund over 60 spændende bud på sport, som børn i Danmark kan gå til. Fra de enkelte sportsgrene kan du hoppe videre til Klubguiden, der sammenlagt indeholder over 7.000 klubtilbud til børn i Danmark. God jagt. Vi håber, du finder noget, du - eller rettere, dit barn - kan bruge.