Aktive oplevelser til hele familien
Register Sign In Om NySport

På idrætshøjskole med familien?

  • RSS
Posted by Susanne Valentin 2010 Categories: Andre arrangementer

Hvis du overvejer at tage familien med på idrætshøjskole til sommer, så er det med at komme ud af starthullerne nu. Flere af de eftertragtede kurser er nemlig allerede overtegnede.
 

Gå direkte til: oversigt med kurser for aktive familier 

 

 

Er La Santa efterhånden besøgt så mange gange, at det er ved at være tiden at prøve noget nyt? Strækker årets feriebudget ikke til noget sydligere end Gedser? Er du klar til fælles aktive oplevelser og frisk på at møde et hav af nye mennesker? Så kan vi varmt anbefale en tur på en af landets idrætshøjskoler.
 

Tag baby, bedstemor og resten af familien med på kongeferie  


Der er efterhånden et utal af spændende tilbud til den aktive familie på landets højskoler, og ferieformen synes at være genial for såvel storfamilierne som singelforældrene. 

Der er aktiviteter for dig, der er elitesportsudøver og for dig, der er knap så fit. Mange steder er bedsteforældre i øvrigt velkomne, ligesom det i dag er muligt at finde skoler med tilbud målrettet børn i alle aldre - fra nyfødt til teenager.

Desværre er der ingen solgaranti i den lunefulde, danske sommer, men til gengæld er du sikker på masser af sjov, grin og fælles oplevelser - og det endda til en typisk rørende, rimelig pris.
 
 

Gå til: oversigt med kurser for aktive familier - sommeren 2011