Aktive oplevelser til hele familien
Register Sign In Om NySport

Tennis

Tennis Dreng

En meget populær sport - også i Danmark

Tennis er en af de mest udbredte sportsgrene i verden. De første tenniskampe i Danmark blev spillet i 1883, og i 1904 blev de første Danmarksmesterskaber indført.

Tennis kan spilles både udendørs og indendørs, og sporten træner spillernes udholdenhed, hurtighed samt tekniske og taktiske kunnen.

Der findes flere varianter målrettet børn

Der findes et væld af danske tennisklubber, hvoraf nogle har lukket for tilgang. De fleste klubber tilbyder undervisning af børn, og det er ofte muligt at komme til prøvetimer eller andre introarrangementer.

Der findes to varianter over tennisspillet, der egner sig godt til at få børn introduceret til spillet - nemlig Minitennis samt "Play & Stay".

Minitennis kan spilles fra 5 år

Minitennis spilles på en mindre bane med lettere ketsjere og skumbold og kan spilles allerede fra 5 års alderen. Minitennis kan spilles på alle jævne overflader - også i skolegården, på parkeringspladser m.v. Det er derfor en sjov, nem og billig måde at komme i gang med sporten - og så kan hele familien være med.

Play & Stay konceptet gør det let og sjovt at komme i gang

Play & Stay konceptet er udviklet af det internationale tennisforbund ITF med det mål at sikre en naturlig udvikling i begynderspilleres forståelse for spillet, så det bliver let og sjovt at komme i gang med. Introduktionen til spillet lettes bl.a. ved at der spilles på mindre bane og benyttes langsommere bolde, ligesom de fra starten server, spiller og vinder point.


HVIS DU VIL VIDE MERE OM TENNIS:


Tennis Klubber - få overblik over, hvor børn kan gå til tennis.

Tennis video - se video om Play & Stay Tennis.

Dansk Tennis Forbund - Læs mere om tennis på Dansk Tennis Forbunds website. Her kan du bl.a. se, hvilke klubber, der arbejder med Play & Stay konceptet.
 

Del denne side på Facebook - med eller uden en kommentar!