Aktive oplevelser til hele familien
Register Sign In Om NySport

VALBY JULELØB

  • RSS
2014 Categories: Motionsløb

Valby Juleløb er årets sjoveste og hyggeligste gadeløb! Det starter og markerer at julen er kommet til byen. Vær med til en løbefest hvor julestemningen er i top og mød alle de andre juleglade løbere. Start og mål området er flyttet til Tingstedet lige ved Valby Langgade. Her fra sendes løberne af sted i følgende rækkefølge: * Børneløbet på 1,5 km starter kl. 10.00 * Deltagerne på 5 og 10 km starter kl. 10.30 Se kort over ruten på www.juleløb.dk, hvor du også kan tilmelde dig julens festligste løb. Med i tilmeldingen følger en one size nissedragt til de voksne og en medalje og nissehue til børnene.


~Valby Juleløb er årets sjoveste og hyggeligste gadeløb! Det starter og markerer at julen er kommet til byen. Vær med til en løbefest hvor julestemningen er i top og mød alle de andre juleglade løbere.

Start og mål
Start og mål området er i år flyttet til Tingstedet lige ved Valby Langgade. Her fra sendes løberne af sted i følgende rækkefølge:
* Børnene sendes afsted kl. 10.00
* Deltagerne på 5 og 10 km starter kl. 10.30

Juleløb for børn
Børn til og med 12 år kan deltage i børneløbet på 1,5 km. Ruten går rundt om Tingstedet og er på 750 meter og skal gennemløbes 2 gange. Der er officials rundt på ruten så børnene ikke løber forkert og er i gode hænder, men forældre må meget gerne løbe med. Se ruten under "Links".

Juleløb for voksne
Vælg mellem distancerne 3, 6 eller 9 km. Ruten løbes på en strækning på 3 km som gennemløbes henholdsvis 1, 2 eller 3 gange. Ruten er op passet af officials, men vær alligevel opmærksom på gående og cyklister rundt på ruten. Se ruten under "Links".

Personlig tid
Alle deltagere får deres egen personlige tid, målt med chip. Chippen sidder i startnummeret og registrere din tid når du pacere målstregen. Startnummeret skal sidde på brystet. Umiddelbart efter løbet kan du finde din tid i resultatlisten her på siden.

Fælles opvarmning
Inden løbet sørger instruktør fra Fitnessdk for, at alle nisser er godt varme og klar til at løbe gennem byen.

Præmier
Der er flotte medaljer til alle børnene samt præmier til den hurtigste dreng og pige. Til de voksne er der præmier til nr. 1, 2 og 3 på begge distancer i både herre og dame klassen.

Priser
Ved tilmelding inden 1. august er prisen 110,- for voksne og 60,- for børn. Efter 1. august er prisen 110,- for børn (t.o.m. 12 år) og 160,- for 3 km. 185,- for 6 km. og 210,- for 9 km i voksen juleløbet.

Tilmelding
Du tilmelder dig online her på siden. Når du har tilmeldt dig, modtager du en kvittering. Sidste frist for online tilmelding, er den 22. november kl. 20.00.

Tilmelding på dagen
Der er mulighed for at tilmelde sig på dagen fra kl. 08.00 - 9.30 i teltet på Tingstedet. Ved eftertilmelding tillægges et gebyr på kr. 30,- pr. deltager.

Afhentning af start nr.
Du skal hente dit start nr. med chip enten den 21., 22. eller 23. november i Sportmaster i Spinderiet, i butikkens åbningstid. Du kan også afhente det på dagen i Prøvehallen fra kl. 9 - 10.45.

HUSK AT MEDBRING DIN ORDREBEKRÆFTELSE VED AFHENTNING!


Sted og starttidspunkt:
Tingstedet, 2500 Valby.
Søndag 23-11-2014. Kl. 10:00.

Arrangør: Sportsaktiviteter.dk.

Oprettet af: Christian Ebbe.

Læs mere: VALBY JULELØB


Ny Sport bringer dagligt et hav af nye tilbud til aktive familier. Vi gør hvad vi kan for at sikre korrekte informationer, men tjek altid oplysningerne hos arrangøren, før I drager af sted.

Del denne side på Facebook - med eller uden en kommentar!