Aktive oplevelser til hele familien
Register Sign In Om NySport
Få hurtigt adgang til at lægge en video på /
Video lagt på: 07-02-2012
Af: Aqua Smile

Aquasmile Plask & Leg


Tags: Svømning,
Plask & Leg 2-5 år (med forældre)

Øge børnenes selvtillid

Aquasmile har udviklet et koncept, der går ud på at øge børnenes selvtillid. Et koncept hvor børnene skal opleve succes. De skal hver gang udfordres til at udføre sjove og spændende øvelser, som i starten kan være lidt grænseoverskridende, men til sidst gerne skulle give dem fornemmelsen af, at de endnu en gang har vundet en sejr. Hurtig udvikling Du vil gradvis opleve, at dit barn udvikler sig meget hurtigt, og vil blive forbavset over deres formåen i vandet.

Igennem sjove lege og spændende øvelser oplever børnene, at de faktisk kan meget mere, end de selv tror.

Start allerede efter babysvømning Det er fornuftigt at fortsætte med Plask og Leg allerede efter babysvømning. Det vedligeholder det, de har lært i babybassinet og forbedrer deres færdigheder i bassinet. Vi oplever, at disse børn hurtigt tilpasser sig det store bassin og med stor glæde og begejstring hurtigt skaber meget fine resultater.

Positive oplevelser

Plask og Leg bygger meget på at overskride grænser. At få positive oplevelser og derved øge selvtilliden - det skaber lysten til at prøve nye udfordringer.

Glæde og samvær

I Plask og Leg skabes der glæde og samvær med forældrene. Der anvendes musik og forskellige redskaber i undervisningen, som gør det sjovt, levende og meget inspirerende for både børnene og forældrene. Træning uden svømmevingerI princippet går vi ud fra, at alle børnene trænes uden svømmevinger, og kun anvender et specielt bælte med aftagelige klodser. Det gør, at børnene hurtigt lærer at svømme uden hjælpemidler.

Forældrene skal deltage aktivt i undervisningen Forældrene skal deltage aktivt i øvelserne. Begge forældre kan godt deltage i undervisningen samtidigt eller på skift.

Birgitte & Allan Merrild

Læs mere: http://www.aquasmile.dkSe hvor kan børn gå til Svømning

Læs om Svømning

Del denne side på Facebook - med eller uden en kommentar!